Kuracie karbonátky: Od kedy k mäsu pridávam túto nezvyčajnú surovinu, karbonátky sú šťavnatejšie a oveľa chutnejšie

- Advertisement -

Ak chcete aby boli hydinové fašírky chutné a vláčne, prezradíme vám jednu ingredienciu, ktorá urobí z obyčajného receptu dokonalú delikatesu!

Stačí, ak do fašírkovej hydinovej zmesi pridáte ovsené vločky.

Prinášame vám recept, ktorý si budete pochvaľovať!

Potrebujeme:

0,5 kg mletého kuracieho alebo morčacieho mäsa

- Advertisement -

1 vajce

1 cibuľa

2 strúčiky cesnaku

0,5 pohára vody

0,5 pohára ovsených vločiek

- Advertisement -

soľ, čierne korenie

červená paprika (korenie)

olej

Postup:

Rozmiešame vajíčko a pridáme doň 0,5 pohára vody. Týmto zalejeme ovsené vločky. Cibuľu nakrájame nadrobno, strúčiky cesnaku prelisujeme, pridáme zvyšné ingrediencie aj ovsené vločky zaliate vajíčkom a vodou. Zo vzniknutej masy formujeme fašírky (môžeme ich ešte obaliť v strúhanke alebo v orieškoch), ktoré smažíme na rozpálenom oleji z každej strany.

- Advertisement -

Hotové fašírky podávame s obľúbenými prílohami.

Dobrú chuť!

Zdroj: .

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články