Ako pripraviť fašírky tak, aby boli šťavnaté? Používam jeden malý trik

- Advertisement -

Fašírky patria k tradičným jedlám nejednej slovenskej rodiny. Každý má svoje vlastné triky na ich prípravu a tak vám aj my ponúkame recept na najšťavnatejšie a najchutnejšie fašírky.

Mleté mäso si vždy pripravte sami, v obchode si síce môžete kúpiť mleté ​​mäso, ale nie vždy sa z neho dajú pripraviť chutné a voňavé fašírky. Kúpte si preto mäso a pomeľte si ho doma.

Je lepšie mať mäso z niekoľkých druhov, napríklad bravčové, hovädzie, kuracie a morčacie mäso. Vďaka tomu budú vaše fašírky bohaté na chuť.

Namočte bochník chleba do vody, kyslej smotany.

- Advertisement -

Najemno nakrájajte cibuľu a cesnak. Pripravte si taktiež koriander a muškátový oriešok.

Pri miesení mletého mäsa pridajte pár polievkových lyžíc kyslej smotany – fašírkam dodáva šťavnatosť a jemnosť.

Môžete pridať trochu krupice, ale potom nezabudnite fašírky mierne podusiť, aby boli šťavnaté a mäkké.

 

- Advertisement -

Zdroj: souspark.ru

- Advertisement -
Miška Dobráková
Miška Dobráková
Ahoj som Miška a milujem varenie a super nápady. Som rada, že môžem písať pre portál NápadyaRady.sk Určite si prečítajte ďalšie zaujímavé články.

Súvisiace články

Najčítanejšie články