

Ingrediencie
Čokoládová vrstva:
- Cukor – 100 gramov
 - Čokoláda – 100 gramov
 - Maslo – 100 gramov
 - Múka – 100 gramov
 - Vajcia – 2 kusy
 - Kakao – 2 polievkové lyžice
 - Prášok do pečiva – 1/2 lyžičky
 - vanilkový cukor – 1 balíček
 - štipka soli
 
Tvarohová vrstva:
- cukor – 2 polievkové lyžice
 - tvaroh – 200 gramov
 - 1 vajce
 - vanilkový cukor – 1 balíček
 
Postup
Čokoládu nalámte na kúsky a rozpustite ju spolu s maslom. Vajcia rozmiešajte so soľou a cukrom.
Čokoládovo-maslovú zmes zmiešajte s rozšľahanými vajíčkami.
Múku zmiešajte s kakaom a práškom do pečiva, všetky suroviny spojte dokopy.
Pripravte tvarohovú plnku
Tvaroh dôkladne premiešajte s vajíčkom, cukrom a vanilkovým cukrom.
Na dno formy dajte trochu čokoládového cesta, následne pridajte na niekoľko miesť aj polovicu tvarohovej zmesi.
Vrstvy opakujte, navrch dajte čokoládové cesto a rozotrite ho drevenou špajľou.


Takto pripravený koláč pečte 30-40 minút na 180 stupňoch a nechajte vychladnúť. Dobrú chuť!


